Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Divorce Party

The Divorce Party 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2019Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165246425

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ras­te­li­ja­teat­te­ril­ta mais­tu­va ker­to­mus mie­hestä, jo­ka ly­hyen avio­lii­ton jäl­keen pää­tyy juh­lis­ta­maan eroaan bi­leillä.

Har­ras­te­li­ja­teat­te­ril­ta mais­tu­va ker­to­mus mie­hestä, jo­ka ly­hyen avio­lii­ton jäl­keen pää­tyy juh­lis­ta­maan eroaan bi­leillä.
Ta­ri­na ot­taa avio­lii­ton kli­seet kii­ka­riin­sa ja yrittää tar­jo­ta tuo­rei­ta ha­vain­to­ja elämästä, pa­ri­suh­teis­ta ja oman it­sensä löytä­mi­sestä. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat funk­kik­sen toi­mi­via, puit­teet kun­nian­hi­moi­sen ai­to­ja ja ote vähä­ka­lo­ri­sen us­kot­ta­va. Ko­ko­nai­suus ei ai­van toi­mi, mut­ta osa ha­vain­nois­ta mais­tuu tuo­reil­ta ja ko­ko­nai­suus ve­toaa vi­deo­mai­se­na no­vel­li­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä ja kelmeä kuva on moitteettoman vakaa. Sisällöllisesti anti on viitseliästä. Suoraviivaisen toimiva ääniraita. Ekstraton. (IJ)
21/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy