Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kärpänen

The Fly 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 94121EAN: 6438044086959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kärpä­nen on yk­si par­haim­mis­ta uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­neis­ta, kun ot­taa huo­mioon sen, että al­ku­peräi­nen­kin oli klas­sik­ko.

Kärpä­nen on yk­si par­haim­mis­ta uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­neis­ta, kun ot­taa huo­mioon sen, että al­ku­peräi­nen­kin oli klas­sik­ko. Oh­jaa­ja Da­vid Cro­nen­berg on­nis­tui, ti­tu­lee­ra­taan­han miestä li­han ja suo­lenpät­kien eri­kois­mie­hek­si.
Te­le­ki­neet­ti­sessä ko­kees­sa it­sensä puo­li­nai­sek­si kärpä­sek­si muut­ta­va tie­de­mies (Jeff Goldb­lum) tun­tuu toi­mi­neen edel­leen us­kot­ta­val­ta. Mut­ta ei tämä lop­pu­jen lo­puk­si mikään kau­hue­lo­ku­va ole, ja K18-lätkä tun­tuu nyt jo ai­ka­moi­sel­ta hätä­var­je­lul­ta.
Kärpä­nen nos­ti Jeff Goldb­lu­min jok­si­kin ai­kaa par­ras­va­loi­hin, sa­moin kuin Gee­na Da­vi­sin. Ka­toa­vais­ta on mai­nen kun­nia, sillä mo­lem­mat nä­kyvät har­voin val­ta­vir­ran tuo­tan­nois­sa uu­del­la vuo­si­tu­han­nel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkalta aiempiin videoversioihin verrattuna, mutta ei täytä enää nykypäivän vaatimuksia. Ääniraita soi hillitysti. Ekstroissa traileri, 7 min. dokumentti ja 8 min. haastatteluja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy