Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

V2 - Jäätynyt enkeli

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
  EAN: 8717418117115

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun kes­ki­ver­toa yrittää, niin prii­maa puk­kaa.

Kun kes­ki­ver­toa yrittää, niin prii­maa puk­kaa. Sa­non­ta ei ai­van pä­de Se­lin/Mä­kelä-tuo­tan­toi­hin, mut­ta kun odo­tuk­set toi­ses­ta Va­res-e­lo­ku­vas­ta jäivät ala­mai­hin, ei lop­pu­tu­los tun­nu­kaan ai­van huo­nol­ta.
Mäen ko­va­kan­ti­set kios­ki­kir­jat sisältävät in­fan­tii­lia äijä­huu­mo­ria, jo­ka il­me­nee sinänsä ai­don oloi­se­na ven­ku­la­kie­lenä. Juo­net eivät ole pääo­sas­sa. Sik­si on­kin miel­lyttävä huo­ma­ta, kuin­ka näyt­te­lijät pe­las­ta­vat elo­ku­van oh­jaa­jal­ta ja al­ku­peräis­ro­maa­nil­ta. To­ki kir­jan lop­pu­rat­kai­su on yllättävän tyy­likäs, kun ri­kos jää sel­vittämättä, mut­ta kat­so­ja saa nähdä rea­lis­ti­sen rat­kai­sun.
Ju­ha Vei­jo­nen ylittää en­simmäi­sen Va­rek­sen­sa, ja hy­vin raid­mai­set muut roo­lit maus­ta­vat kei­tos­ta. Kiu­ru­ve­den poi­ka Ka­ri Hie­ta­lah­ti peit­toaa muut trans­ves­tiit­ti­na. Ka­ri-Pek­ka Toi­vo­sen sää­littävä pik­ku­ri­kol­li­nen nou­see selväs­ti ke­hit­ty­neen näyt­te­lijän ural­la us­kot­ta­vak­si roo­lik­si. Jus­si Lam­men kak­si­met­ri­nen tap­pa­ja muis­tut­taa selväs­ti Iso-Röl­liä, mut­ta kaik­ki tyyn­ni hu­vit­taa.
Kaik­ki tietävät po­ri­lais­ten ole­van kum­mia. Tätä ste­reo­ty­piaa pön­ki­tetään voi­mal­la, jo­ten Po­ri pärjää hy­vin cas­tin­gis­sa, kau­pun­ki ot­taa yh­den pääo­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita toimivat, vaikka tilatunnelmaa ei juuri kehitetä kapakkaääniä pidemmälle. Ekstroihin on tallennettu 15 poistettua kohtausta (10 min.), traileri, tiiseri ja tv-mainos, 23 min. dokumentti ja kaksi musiikkivideota. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy