Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kolme kuningasta

Three Kings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me ku­nin­gas­ta on oi­keas­taan neljä ame­rik­ka­lais­so­ti­las­ta, jot­ka läh­tevät ta­voit­te­le­maan Sad­da­min kät­ket­tyä kul­ta-aar­ret­ta Per­sian­lah­den so­dan lo­put­tua.

Kol­me ku­nin­gas­ta on oi­keas­taan neljä ame­rik­ka­lais­so­ti­las­ta (Geor­ge Cloo­ney, Mark Wahl­berg, Ice Cu­be ja Spi­ke Jon­ze), jot­ka läh­tevät ta­voit­te­le­maan Sad­da­min kät­ket­tyä kul­ta-aar­ret­ta Per­sian­lah­den so­dan lo­put­tua.
Lo­pul­ta al­le puo­li­kas ryhmä oh­jaa ka­pi­nal­li­sia ra­jan yli kuin län­nen­ku­vien pys­sy­san­ka­rit kon­sa­naan vank­ku­ri­ka­ra­vaa­nia.
I­ra­ki­lai­sia ku­va­taan ra­sis­mia ta­pai­le­vas­ti, mut­ta ei jenk­kejäkään sääs­tellä. Ku­vaa yk­silöä ja ryhmää poik­keu­so­lois­sa osu­vas­ti.
Hie­man är­syttävää on to­sin se, että ame­rik­ka­lai­ses­ta jou­kos­ta löy­tyy ai­na yk­silöitä, joi­den sydän on kul­taa. Lop­pu on ai­ka peh­mo.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti vakuuttava, kuvan ja äänen juhlaa. Tekijät käyttävät paljon keinotekoisia elementtejä, värifilttereitä, filmimateriaalin käsittelyä ja hidastuksia. Kaikki tämä tukee kerrontaa. Kuvattiin Super 35:lle. Dokumentteja elokuvan teosta, tekijöiden haastatteluja, irakilaisia lavasteita, ohjaajan videopäiväkirja, Ice Cuben paljastukset, Jonzen ottamia still-kuvia, "Etsi bunkkerit" -peli ja traileri. Käsikirjoittajan ja ohjaajan sekä tuottajien kommenttiraidat. Poistettuja kohtauksia. PC-käyttäjille www-sivut, kohtauskartta, keskusteluryhmä ja Persianlahden sotaan liittyviä CNN-linkkejä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy