Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Planet of the Apes - The Complete TV Series

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974 Kesto: 644 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täyttä nos­tal­giaa, jos olit noin kym­men­vuo­tias vuon­na 1974.

Täyttä nos­tal­giaa, jos olit noin kym­men­vuo­tias vuon­na 1974. Lap­sel­lis­ta, pit­ki­tet­tyä pa­koa Ur­kon go­ril­la­jouk­ko­jen hä­tis­te­lemänä kaik­kiaan 14 jak­son ajan. Sar­jan ta­pah­tu­mat si­joit­tu­vat 10 vuo­den päähän en­simmäi­sen elo­ku­van ta­pah­tu­mis­ta. Mu­ka­na on myös alun pe­rin sar­jas­ta pois­tet­tu jak­so “­Li­be­ra­tor”. Eh­do­ton­ta lys­tiä api­na­fa­neil­le.­Neljän le­vyn ko­mea pa­ket­ti. Kes­ki­ta­son tv-ku­va ja -ää­ni. Ei lai­sin­kaan ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy