Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Spanglish – käännöskukkasia

Spanglish 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2004Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1080p 1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­li­puh­das ro­mant­ti­nen ko­me­dia mek­si­ko­lai­ses­ta äi­distä, jo­ka vie tyttä­rensä Yh­dys­val­toi­hin missä ri­kas ame­rik­ka­lais­per­he kai­paa ki­peäs­ti elämän­lan­ko­jen­sa oi­ko­mis­ta.

Tyy­li­puh­das ro­mant­ti­nen ko­me­dia mek­si­ko­lai­ses­ta äi­distä (Paz Ve­ga), jo­ka vie tyttä­rensä Yh­dys­val­toi­hin missä ri­kas ame­rik­ka­lais­per­he kai­paa ki­peäs­ti elämän­lan­ko­jen­sa oi­ko­mis­ta. Lup­sak­ka, haus­ka ja hyvällä tah­dol­la myös kos­ket­ta­va elo­ku­va on ame­rik­ka­lai­nen ve­dos gen­restä, jon­ka eng­lan­ti­lai­set ovat vii­me vuo­si­na li­ki ko­ko­naan omi­neet. Älä an­na miespääo­san häi­ritä, sillä tämä ei ole tyy­pil­li­nen Adam Sand­ler -e­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskikastin kuva ja ääni. Jälki jää pehmeäksi, mutta ei häiritsevissä määrin. (IJ)
20/04/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy