Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Köyhän pikajuna

Dodes’ ka-den 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Har­vi­nai­nen silmäys ja­pa­ni­lai­sen lii­ke­mies­fa­sa­din taak­se.

Har­vi­nai­nen silmäys ja­pa­ni­lai­sen lii­ke­mies­fa­sa­din taak­se. To­kio­lai­ses­sa slum­mi­kort­te­lis­sa pae­taan to­del­li­suut­ta mo­nin ta­voin.
Fil­mi flop­pa­si ko­ti­maas­saan pa­has­ti, ja oh­jaa­ja yrit­ti it­se­mur­haa. Tu­lok­se­na oli neljän vuo­den päästä Der­zu Uza­lan me­nes­tys. On us­ko­ma­ton­ta, et­tei oh­jaa­ja saa­nut muual­ta ra­hoi­tus­ta kuin Neu­vos­to­lii­tos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Akira Kurosawan ensimmäinen värielokuva piirtyy kohtuullisen tarkasti, värit ovat aika luonnolliset ja rakeisuus vähäistä. Selkeä monoraita. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87195EAN: 5706550024453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy