Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Break-Up

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203057EAN: 5050582789225

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Vince Vaughn ja Jennifer Aniston vetävät taistelulinjat olohuoneensa poikki
Vince Vaughn ja Jennifer Aniston vetävät taistelulinjat olohuoneensa poikki

Elokuva

Täy­del­li­sessä avio­lii­tos­sa vai­mo kok­kaa, sii­voa ja huo­leh­tii kai­kes­ta to­sielämän asiois­ta, jot­ta mies voi viettää laa­tuai­kaa pe­li­kon­so­lin kans­sa.

Täy­del­li­sessä avio­lii­tos­sa vai­mo kok­kaa, sii­voa ja huo­leh­tii kai­kes­ta to­sielämän asiois­ta, jot­ta mies voi viettää laa­tuai­kaa pe­li­kon­so­lin kans­sa. Vin­ce Vaugh­nin ja Jen­ni­fer Anis­to­nin val­ko­kan­gas­lii­to al­kaa tästä ase­tel­mas­ta, mut­ta en­simmäi­sen pa­rin mi­nuu­tin jäl­keen uto­pia vaih­tuu jo tais­te­lu­tan­te­reek­si.
Ro­mant­tis­ta ko­me­diaa odot­ta­va kat­so­ja jär­kyt­tyy pe­rin­poh­jai­ses­ti, sillä jos jo­ta­kin tämä on omiaan shok­ki­hoi­to­na saa­maan mie­het ylös soh­val­ta ja vai­mot pu­hu­maan sel­ko­kie­lellä. Kos­ton ris­ti­tu­li ei nou­se bru­taa­lei­hin mit­toi­hin, mut­ta kau­nis­ta tai mieltäy­lentävää kat­sot­ta­vaa tämä ei ole. Mus­ta ko­me­dia­kaan tämä ei ole, vaik­ka huu­mo­rin — sikä­li kun sel­lais­ta elo­ku­vas­sa edes on — ai­nek­set löy­tyvät­kin osin sa­mois­ta tee­mois­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on mahdollisesti hieman levollisempi kuin keskiverto-DVD, mutta muutoin eroa on vaikea havaita. Väritoistoltaan paahdettu ja tumma kuva jää pehmeäksi. Dialogivetoinen ääniraita antaa tilaa riitelylle ja pehmentää taistelukentän tuntumaa vain paikoin musiikilla. Ekstraton. (IJ)
27/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy