Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Jackie Brown

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ran­ti­non odo­tet­tu seu­raa­ja Pulp Fic­tio­nil­le.

Ta­ran­ti­non odo­tet­tu seu­raa­ja Pulp Fic­tio­nil­le. Ei yhtä suu­ri tai­teel­li­nen me­nes­tys kuin kak­si edeltäjäänsä. Al­kaa toi­mia oi­keas­taan vas­ta sit­ten, kun Ro­bert Fors­ter ja Pam Grier ryh­tyvät suo­raan toi­min­taan. El­mo­re Leo­nar­din dia­lo­gi kan­taa, mut­ta ylei­sar­vo­sa­na­na elo­ku­vas­ta jää hie­man toi­vo­mi­sen va­raa. Ko­va ryhmä: Sa­muel L. Jack­son, Mic­hael Kea­ton ja Ro­bert de Ni­ro.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy