Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kunniataistelu

Against the Ropes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110580EAN: 6415015508986

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nyrk­kei­lye­lo­ku­vien sar­jas­sa miel­lyttävän tuo­re ker­to­mus nais­puo­li­ses­ta pro­moot­to­ris­ta, jo­ka nou­see kah­vin­keittäjästä ma­na­ge­ri­ty­kik­si epäi­lijöi­densä ivas­ta huo­li­mat­ta.

Nyrk­kei­lye­lo­ku­vien sar­jas­sa miel­lyttävän tuo­re ker­to­mus nais­puo­li­ses­ta pro­moot­to­ris­ta, jo­ka nou­see kah­vin­keittäjästä ma­na­ge­ri­ty­kik­si epäi­lijöi­densä ivas­ta huo­li­mat­ta. Vaih­teek­si ro­mant­tis­ten ko­me­dioi­den ul­ko­puo­lel­le us­kal­tau­tu­nut Meg Ryan löytää it­sestään peh­meän al­ku­puo­lis­kon jäl­keen mel­kois­ta pot­kua epä­ta­val­li­sen ämmämäi­sessä roo­lis­saan.
Viih­dyttävä ja kaa­va­mai­sen ke­vyt elo­ku­va, jo­ka väi­te­tys­ti pe­rus­tuu to­si­ta­pah­tu­miin, jos­kin sitä on hie­man vai­kea us­koa elo­ku­van tar­joi­le­mien kli­seis­ten kään­tei­den va­los­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti mainio julkaisu, joka ei jätä toivottavaa sen enempää terävyydessä kuin väritoistossakaan. Sisällöllisesti suoraviivainen, mutta onnistunut ääniraita käyttää maltillisesti myös subwooferia. Suomeksi tekstitetyissä ekstroissa mainoshenkinen making of (19 min.), dokumentti oikeasta Jackie Kallenista (9 min.) ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy