Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaunis Kaarina

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1955Kesto: 77 minuuttia
Julkaisija: VLMediaKuva:
1.33
  
  EAN: 6416415906075

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Or­po Kaa­ri­na muut­taa van­han Ta­ne­lin huo­miin.

Or­po Kaa­ri­na (An­ne­li Sau­li) muut­taa van­han Ta­ne­lin (Os­si Els­telä) huo­miin. Ta­ne­lin ma­ja­ta­lon suo­sio kas­vaa tytön var­ta­lon­muo­to­jen mu­ka­na. Kil­pai­lua syn­tyy. Vä­hemmästä­kin.
An­ne­li Sau­li on Suo­mi-Fil­min kul­tais­ten ai­ko­jen ju­lis­tetäh­ti, or­po­tyttö­roo­lien am­mat­ti­lai­nen. Ta­pio Rau­ta­vaa­ra syk­kii mie­histä ener­giaa, hi­keä ja tes­tos­te­roii­nia. His­to­ria on ta­sa­pai­nos­sa, us­kot­ta­va ja tun­tu­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei lisämateriaalia. Viehko filmi. VLMedian uusintapainos vuodelta 2017. (VA)
20/01/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy