Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Eden Lake

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207867EAN: 73119980080456

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nuo­ri­pa­ri mat­kaa erä­maajär­ven ran­nal­le kes­ki­sen Eng­lan­nin Mid­land­sil­le.

Nuo­ri­pa­ri mat­kaa erä­maajär­ven ran­nal­le kes­ki­sen Eng­lan­nin Mid­land­sil­le. Paik­kaa ter­ro­ri­soi­va 12-vuo­tiai­den hu­li­gaa­nien jen­gi al­kaa tehdä kiu­saa, ja kehä kier­tyy yllättäen tiu­kal­le, ar­vaa­mat­to­mien seu­rauk­sin.
Kat­so­jaa suo­ras­taan ki­du­te­taan erinäi­sin käännök­sin, ja sa­mais­tu­maan jou­tuu vaik­ka kuin­ka py­ris­te­li­si vas­taan. Me­no on ve­ri­sen vä­ki­val­tais­ta, eikä mat­to­veit­sen viil­to­ja jä­tetä nä­kemättä. To­teu­tus on kui­ten­kin tyy­likästä, vaik­ka ko­ko ajan ta­pail­laan poh­ja­kos­ke­tus­ta.
Ta­val­laan Eden La­ke on päi­vi­tys Wil­liam Gol­din­gin Kärpäs­ten her­ral­le. Val­ta­me­ren au­tio saa­ri on­kin muut­tu­nut taan­tu­vak­si pien­paik­ka­kun­nak­si. Ai­ka näppärää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Takakannen mukaan tarjolla on vain Dolby Stereo, mutta onneksi näin ei ole asian laita. Ei ekstroja. (PS)
24/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy