Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Battle Royale

Batoru rowaiaru 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2000Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194054334

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­pa­nin hal­li­tus kylläs­tyy las­ten epä­kun­nioit­ta­vaan käytök­seen ja kek­sii jul­man sel­viy­ty­mis­pe­lin.

Ja­pa­nin hal­li­tus kylläs­tyy las­ten epä­kun­nioit­ta­vaan käytök­seen ja kek­sii jul­man sel­viy­ty­mis­pe­lin. 2000-lu­vun kärpäs­ten­her­raa, jo­ka aset­taa tv:n iä­ni­kui­set sur­vi­val-oh­jel­mat uu­teen va­loon.
Ta­ri­na pe­rus­tuu John Woon ja Ta­ran­ti­non in­noit­ta­jan, Kin­ji Fu­ka­sa­kun, ko­ke­muk­siin toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na, jol­loin kou­lu­lai­set yrit­tivät sel­vitä pom­mi­tuk­sis­ta ryö­mimällä tois­ten­sa al­le. Tus­kin kos­kaan on näin pal­jol­la vä­ki­val­lal­la ker­rot­tu näin pal­jon ih­mi­sistä — ja var­sin­kin ai­kui­sis­ta.
Kärpäs­ten her­ran lisäk­si mie­leen tu­le­vat Za­rof­fin koi­rat, Kym­me­nen pientä nee­ke­rin­poi­kaa ja näi­den kaik­kien, myös Batt­le Roya­len, mo­der­nit joh­dan­nai­set Los­tis­ta Nälkä­pe­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-versio ylitti audiovisuaaliset odotukset. Toki BD-versio on parempi, mutta silti se on tavallaan hienoinen pettymys. Suhteellisesti ottaen. Takakannessa on väärä DVD-aika. Silti minuuttien perusteella voisi päätellä tämän olevan nelisen minuuttia lyhyempi kuin DVD-laitoksen ohjaajan versio. Tämä on vielä vahvistamaton päätelmä. Ei ekstroja. (PS)
09/06/2013

Tekijät

Ohjaaja: Kinji Fukasaku
Pääosissa: Takeshi Kitano
Tarina: Koushun Takami (r) ja Kenta Fukasaku

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy