Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Season of the Witch

Musta noita 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

1300-­lu­vun zom­bie-­ta­ri­nas­ta käyvä seik­kai­lu ti­paut­taa ris­ti­ret­kiin tympään­ty­neet ri­ta­rit et­simään mus­tan sur­man syitä.

1300-lu­vun zom­bie-ta­ri­nas­ta käyvä seik­kai­lu ti­paut­taa ris­ti­ret­kiin tympään­ty­neet ri­ta­rit (Ni­co­las Ca­ge ja Ron Perl­man) et­simään mus­tan sur­man syitä. Lah­dat­ta­vat mas­sat jäävät ehkä tässä vääräus­kois­ten ul­ko­maa­lais­ten ta­sol­le, mut­ta mat­ka ar­voi­tuk­sen juu­ril­le mais­tuu hy­vin­kin Wal­king Dea­din pe­rio­di­ver­siol­ta.
A­lun jouk­ko­tap­pe­lut yrittävät uh­ka­roh­keas­ti ylittää bud­jet­tin­sa, mut­ta tämän jäl­keen an­ti on an­siok­kaan tun­nel­mal­lis­ta ja il­meikästä. Lo­pul­ta ky­se on asial­lis­ta tee­ma­viih­teestä, jo­ka tun­tuu suh­tau­tu­van myös ajan­ku­van­sa luo­mi­seen va­ka­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti erinomainen kuva näyttää paikoin tietokoneella luodulta, mutta kuvittaa vaiheensa innolla. Niin ikään energinen ja silti keskimääräisen ponneton ääniraita. Kuvasuhde on melkein alkuperäinen, joskin pientä höläystä on tehty 1.85:1-formaatista 1.78:1-rajaukseen. (IJ)
01/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy