Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Miten voitin sodan

How I Won the War 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pa­si­fis­ti­nen, mitään hä­peämätön so­ta­pa­ro­dia ker­too epäpä­tevän ja um­pi­tyhmän brit­ti­luut­nan­tin it­se­mur­ha­tehtävästä ra­ken­taa kri­ket­ti­kenttä Rom­me­lin jouk­ko­jen val­taa­mas­sa Poh­jois-Af­ri­kas­sa.

Pa­si­fis­ti­nen, mitään hä­peämätön so­ta­pa­ro­dia ker­too epäpä­tevän ja um­pi­tyhmän brit­ti­luut­nan­tin (Mic­hael Craw­ford) it­se­mur­ha­tehtävästä ra­ken­taa kri­ket­ti­kenttä Rom­me­lin jouk­ko­jen val­taa­mas­sa Poh­jois-Af­ri­kas­sa. John Len­non käyt­ti en­simmäistä ker­taa pyö­reitä hal­pis­silmä­la­se­jaan. Me­ta­ta­son kes­kus­te­lu suo­raan ka­me­ral­le oli jo tähän ai­kaan van­hen­tu­nut te­ho­kei­no.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on hieman rakeinen. Soundit ovat laatikkomaiset. Ei ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.64
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76128EAN: 6438044024357

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy