Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Peloton seikkailija - Clutch Powers

Clutch Powers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
[3]
Sallittu kaikenikäisille julkaisijan ilmoituksella. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 225850EAN: 5050582749984

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­paas­ti sieltä täältä seik­kai­lu­ta­rus­to­ja ai­na In­dia­na Jo­ne­sis­ta sci­fin kaut­ta Ku­nin­gas Art­tu­riin yh­dis­te­levä vauh­tie­lo­ku­va an­taa klas­sik­ko­pa­li­koil­le kyy­tiä hyvässä hen­gessä.

Va­paas­ti sieltä täältä seik­kai­lu­ta­rus­to­ja ai­na In­dia­na Jo­ne­sis­ta sci­fin kaut­ta Ku­nin­gas Art­tu­riin yh­dis­te­levä vauh­tie­lo­ku­va an­taa klas­sik­ko­pa­li­koil­le kyy­tiä hyvässä hen­gessä. Ai­van yhtä hil­peää me­no ei ole kun mitä esi­mer­kik­si pleik­ka­rin le­go­bat­man-pe­lin poh­jal­ta oli­si voi­nut odot­taa, mut­ta ta­pah­tu­mat sol­ju­vat lei­kin lail­la, lef­fa­lai­no­ja on pal­jon ja vit­sit ovat help­po­ja me­nemättä ra­sit­ta­vuuk­siin. Jo yk­sistään väistämätön nos­tal­gia­fii­lis te­kee tästä jok­seen­kin ai­kui­systäväl­listä viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tietokoneanimaatio edustaa hyvää keskitason yritystä. Legocity näyttää yllättävän valjulta, mutta muut mielikuvituksekkaammat miljööt hyödyntävät paremmin tekstureita ja valaistusta. Hyvä kuva toistaa kaiken siististi ja asiallisen muovimaisesti. Äänipuolella dubbausta ei ole onneksi hutiloitu ja tehosteet toimivat varsin kivasti. Suomeksi dubattu ääniraita on formaatiltaan DD5.1 ja alkuperäinen englanninkielinen raita puolestaan Dolby Stereo. Ekstroissa lyhytelokuva (3 min.). (IJ)
13/06/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy