Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rambo: First Blood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90649EAN: 5050582604030

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­haa kai­paa­va sis­si ja pik­ku­kylän oma­hyväi­nen lain­kou­ra ot­ta­vat yh­teen kult­tis­ta­tuk­sen­sa an­sain­nees­sa elo­ku­vas­sa, jo­ka yh­distää an­siok­kaas­ti so­tai­san ul­koa­sun ja rau­haa­ra­kas­ta­van elämä­na­sen­teen.

Rau­haa kai­paa­va sis­si ja pik­ku­kylän oma­hyväi­nen lain­kou­ra ot­ta­vat yh­teen kult­tis­ta­tuk­sen­sa an­sain­nees­sa elo­ku­vas­sa, jo­ka yh­distää an­siok­kaas­ti so­tai­san ul­koa­sun ja rau­haa­ra­kas­ta­van elämä­na­sen­teen. Tämä ni­pu­te­taan mo­nes­ti sa­maan kas­tiin myö­hem­pien yk­si­so­luis­ten jat­ko-o­sien ja lu­ke­mat­to­mien ko­pioi­den kans­sa, mut­ta ky­seessä on täy­sin eri ka­li­be­rin elo­ku­va, jo­ka Stars­hip Troo­per­sin ta­voin toi­mii myös na­ri­kas­ta kat­sel­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Teräväpiirtokuva tuo aiempaa selvemmin esiin erot lähdemateriaalin laadussa, sillä muutama ulkotiloissa kuvattu otos voisi käytännössä olla peräisin VHS:ltä, kun taas pääosa elokuvasta hyötyy selvästi uudesta formaatista. Puhdas ja virheettömän selkeä ääniraita luo etupainotteisen, mutta elävän, ja asiallisen tiukkasävyisen ääniraidan joka ei vyöry tilaan bassoilla, mutta hyödyntää hyvin Jerry Goldsmithin säveltämän musiikin. Ekstroissa hyvä Stallonen haastattelu vuodelta 2008 (9 min.). (IJ)
16/06/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy