Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Northman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.00
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018023352

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bak­ka­naa­li­nen kos­to­lo­ru po­jas­ta, jo­ka pa­laa mie­henä kos­ta­maan isänsä kuo­le­man ros­vo­ku­nin­kaal­le.

Bak­ka­naa­li­nen kos­to­lo­ru po­jas­ta, jo­ka pa­laa mie­henä (A­le­xan­der Skarsgård) kos­ta­maan isänsä kuo­le­man ros­vo­ku­nin­kaal­le. Vä­ki­val­tai­nen näy­telmä suh­tau­tuu va­ka­vim­min ai­ka­lais­ten elon ja miljöön ku­vauk­seen. Ta­ri­na it­sessään on suo­ra­vii­vai­nen, mut­ta kai­kis­sa pait­si vä­kinäi­sim­missä kään­teissään kiin­nos­ta­va.
E­lo­ku­van vah­vin osa-a­lue on eittämättä sen us­kot­ta­va ajan­ku­va. Elämä on niuk­kaa, mut­ta niuk­kuu­den kes­kellä­kin pääl­likkö on ku­nin­gas. Voi­ma pu­huu, ja eloonjää­mi­sen vim­ma on se te­kijä, jo­ka si­too li­han lui­hin sit­keim­min. Tätä vas­ten py­ris­tel­lessä ta­ri­nan pu­nai­nen lan­ka saa lu­van jäädä ohuem­mak­si kun vim­ma on jo polt­ta­nut kai­ken ener­giak­si kel­paa­van.

Kuva

Upea kuva luo viiltävän terävän miljöön joka istuttaa viikinkilorut hulppeisiin maisemiin ja toismaallisiin vistoihin. Jälki on kauttaaltaan ihastuttavan vakaata, jäsentynyttä ja sadunomaisesti luonnosteltua.

Ääni

Skarppi ääniraita örisee, takoo ja vuodattaa verta vaikuttavasti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
03/11/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy