Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Whole Truth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­min­ta­kei­nen oi­keus­sa­lid­raa­ma rik­kaan isänsä tap­pa­neen po­jan oi­keu­denkäyn­nistä, jos­sa ku­kaan ei tun­nu kai­paa­van uh­ria.

O­min­ta­kei­nen oi­keus­sa­lid­raa­ma rik­kaan isänsä tap­pa­neen po­jan oi­keu­denkäyn­nistä, jos­sa ku­kaan ei tun­nu kai­paa­van uh­ria. Kun asia­na­ja­ja (Kea­nu Ree­ves) on van­ha per­he­tut­tu ja per­he it­sessään täynnä pa­tou­mia in­fer­naa­li­sen pat­riark­kan­sa jäl­jiltä ei vyyh­ti ole he­ti kät­te­lyssä selvä.
E­lo­ku­va ra­ken­tuu vir­kistäväs­ti olet­ta­muk­sen va­raan, että jo­kai­nen va­leh­te­lee jos­ta­kin — tai jättää enemmän tai vä­hemmän tär­keitä yk­si­tyis­koh­tia ker­to­mat­ta. Sa­no­mat­ta jä­te­tyt tie­don­jyvät tar­joil­laan kat­so­jal­le reaa­lia­jas­sa vä­liin lei­kat­tui­na väläh­dyk­sinä, jot­ka rik­ko­vat vir­kistäväs­ti ta­va­no­mai­sen dek­ka­rin kaa­vaa. Kaik­ki näy­tet­ty sisä­pii­rin lisä­tie­to tar­jo­taan viet­te­leväs­ti, mut­ta lo­pul­li­nen pal­jas­tus on sääs­tet­ty lop­puun. Viih­dyttävä jännä­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Tylikkäästi kudottu audiovisuaalinen kuosi luo oikeussaliin dramatiikkaa tehokkaasti ja pitää muutoinkin vaivatta otteessaan. Kuva jää silti verrattain pehmeäksi ja väritoistoltaan patinoidun kelmeäksi. Ekstraton. (IJ)
09/12/2016

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998528

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy