Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Secret: Dare to Dream

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2020Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­vyen kli­sei­nen, mut­ta us­ko­mat­to­man hy­vin teh­ty ih­mis­suh­de­hat­ta­ra kol­men lap­sen yh-äi­distä, jon­ka elon har­maat pil­vet väis­tyvät yk­si ker­ral­laan sa­la­peräi­sen sa­ma­ria­lai­sen il­mes­tyt­tyä ku­vioi­hin.

Ke­vyen kli­sei­nen, mut­ta us­ko­mat­to­man hy­vin teh­ty ih­mis­suh­de­hat­ta­ra kol­men lap­sen yh-äi­distä (Ka­tie Hol­mes), jon­ka elon har­maat pil­vet väis­tyvät yk­si ker­ral­laan sa­la­peräi­sen sa­ma­ria­lai­sen il­mes­tyt­tyä ku­vioi­hin (Josh Lu­cas). New Or­lean­sin nur­kil­le si­joit­tu­va ta­ri­na ihas­tut­taa na­pa­kal­la ot­teel­laan ja elävällä teks­tuu­ril­laan, jo­ka pitää sii­ra­pin nek­ta­ri­na ja hah­mot symp­pik­sinä.
Tämä on mah­dol­li­ses­ti kaik­kien ai­ko­jen pa­ras tul­kin­ta en­ke­lin kos­ke­tus -i­deas­ta, ja vaik­ka elo­ku­va lai­naa­kin Eins­tei­nia to­tea­mal­la, että sat­tu­ma on ju­ma­lan ta­pa py­syä ni­mettömänä, löy­tyy sa­dul­le so­pi­van vaah­to­kark­ki­mai­nen se­li­tys tästä maail­mas­ta.
E­lo­ku­van in­noit­ti­me­na toi­mii Rhon­da Byr­nen kir­ja ”T­he Sec­ret” (2006).

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva löytää pakahduttavan paljon tekstuuria symppiksesti rempallaan olevasta miljööstään. Samaan aikaan dialogi toistuu veitseterävästi ja lähestyvä myrsky yrmyilee uskottavasti. (IJ)
17/02/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy