Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lady Jane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

He­le­na Bon­ham Car­ter on unoh­tu­ma­ton roo­lis­saan nuo­re­na aa­te­lis­tyttönä, jo­ka juo­ni­tel­laan ka­bi­ne­teis­sa Eng­lan­nin ku­nin­gat­ta­rek­si.

He­le­na Bon­ham Car­ter on unoh­tu­ma­ton roo­lis­saan nuo­re­na aa­te­lis­tyttönä, jo­ka juo­ni­tel­laan ka­bi­ne­teis­sa Eng­lan­nin ku­nin­gat­ta­rek­si. Nuo­ri hal­lit­si­ja ja­noaa oi­keu­den­mu­kai­suut­ta ja tais­te­lee re­for­moi­dun kir­kon op­pien puo­les­ta lap­se­nus­kol­laan, mut­ta saa huo­ma­ta alais­ten­sa ole­van vai­keas­ti hal­lit­ta­vis­sa.
Ku­va on hie­man ra­kei­nen, tum­mis­sa sisä­koh­tauk­sis­sa tark­kuus ei riitä. Ää­ni­rai­ta on kes­ki­ta­son ste­reo. Ekst­ro­ja ei ole. (VA)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: MISSING_INFOKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93736EAN: 6415015507989

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy