Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Hole

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Nuo­ri­so­mys­tee­ri­ta­ri­noi­den ai­ka tai­si ol­la kuu­mim­mil­laan vii­mek­si 1980-­lu­vul­la, mut­ta alaikäis­kes­kei­sel­le tie­teis­ta­ri­noin­nil­le on näemmä ti­laus­ta edel­leen­kin.

Nuo­ri­so­mys­tee­ri­ta­ri­noi­den ai­ka tai­si ol­la kuu­mim­mil­laan vii­mek­si 1980-lu­vul­la, mut­ta alaikäis­kes­kei­sel­le tie­teis­ta­ri­noin­nil­le on näemmä ti­laus­ta edel­leen­kin. Ja pus­kee­han tuo­ta toi­sen­lais­ta fan­ta­siaa ihan kan­kaal­le­kin as­ti. Me­nes­tystä voi jo­pa odot­taa. On­han oh­jaa­ja­kin Joe Dan­te, tuo la­jin­sa van­ha mes­ta­ri.
Uu­teen kau­pun­ki­pa­ha­seen äi­tinsä mu­ka­na muut­ta­neet vel­jek­set löytävät oma­ko­ti­ta­lon­sa kel­la­rin­lat­tias­ta lu­ki­tun luu­kun. Al­ta pal­jas­tuu poh­ja­ton kui­lu. Sitä sit­ten ih­me­tellään ihan naa­pu­rien ke­ra, jot­ta kylläpä on ih­meel­li­nen auk­ko meillä täällä. Ja auk­ko ei oli­si auk­ko eikä mikään, jos sieltä ei pus­ki­si po­ruk­kaa pi­hal­le. Naa­pu­rin herk­ku­lik­ka to­ki sot­keu­tuu van­hem­paan vel­jistä. Ai­nek­set kul­je­tel­la ta­ri­naa ovat siinä.

Kuva, ääni & ekstrat

Epätodellisia värejä, vaaleat ovat räikeitä. Turhan kirkasta studiovaloa, digikameroinnin ja -käsittelyn varjopuolia. Score liikkuu samoilla linjoilla. Hirveää maailmanpelastusta kaiuttimen pinnalla. Ei ekstraa. (VA)
01/08/2011

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 259544EAN: 6416548547510

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy