Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Straw Dogs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

B­loo­dy-­Sam Pec­kin­pa­hin vai­not­tu Ol­ki­koi­rat koet­tiin vaa­ral­li­sek­si juu­ri jo­ka­mies-näkö­kul­man­sa vuok­si: kai­kis­sa meissä asuu tap­pa­ja oi­keis­sa olo­suh­teis­sa.

B­loo­dy-Sam Pec­kin­pa­hin vai­not­tu Ol­ki­koi­rat koet­tiin vaa­ral­li­sek­si juu­ri jo­ka­mies-näkö­kul­man­sa vuok­si: kai­kis­sa meissä asuu tap­pa­ja oi­keis­sa olo­suh­teis­sa. Toi­mi­va myös avio­liit­to­ku­vauk­se­na sekä maa­seu­dun ja kau­pun­gin vä­li­senä vas­tak­kai­na­se­tel­ma­na.
Aiem­min Suo­mes­sa jul­kais­tuun le­vyyn ver­rat­tu­na täy­del­li­nen ver­sio, sillä tämä sisältää pa­ha­mai­nei­sen pi­den­ne­tyn rais­kaus­koh­tauk­sen, jon­ka sen­so­rit pois­tat­ti­vat ra­ted-teat­te­ri­ver­sios­ta. Har­vi­nai­nen ta­paus, sillä myö­hem­min vi­ra­no­mai­set tu­li­vat ka­tu­mapääl­le: kat­so­jal­le jäi väärä ku­va puo­lit­tain myötä­mie­li­sestä yh­dynnästä, ja elo­ku­van sa­no­ma vää­ris­tyi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää paremmalta kuin koskaan ja monoraita on selkeä eikä tarjoa aiemman Jupiter-levyn taustakohinaa. Kahdella levyllä: kommenttiraita, 82+26 min. dokumentit, 8 min. ylijäämäkuvaa, 21+19 min. haastattelut, Peckinpahin kirjeenvaihtoa, traileri ja tv-mainoksia, Peckinpahin haastattelu ja essee 20 sivun triviavihkosessa. R0-levy. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: CriterionKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy