Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Leijonakuningas 3 Hakuna Matata

The Lion King 3: Hakuna Matata 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 76 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.66*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 8717418311285

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lei­jo­na­ku­nin­kaan toi­sen jat­ko-o­san int­ro on ai­ka haus­ka, kun Ti­mon ja Pum­ba pi­ka­ke­lai­le­vat al­ku­peräistä Lei­jo­na­ku­nin­gas­ta en­nen kuin päättävät pa­la­ta ai­kaan en­nen ykkö­so­saa.

Lei­jo­na­ku­nin­kaan toi­sen jat­ko-o­san int­ro on ai­ka haus­ka, kun Ti­mon ja Pum­ba pi­ka­ke­lai­le­vat al­ku­peräistä Lei­jo­na­ku­nin­gas­ta en­nen kuin päättävät pa­la­ta ai­kaan en­nen ykkö­so­saa. Sit­ten kul­je­taan tun­net­tu­jen ta­pah­tu­mien si­vua hi­poen.
Dis­neyn jat­ko-o­sis­ta poi­ke­ten tämän te­koon on käy­tet­ty poik­keuk­sel­li­sen pal­jon vai­vaa. Mu­ka­na on yllättävän haus­kaa it­sei­ro­niaa, ja on­pa spa­get­tiwes­ter­neistä ja Pe­ter Gun­nis­ta otet­tu vai­kut­tei­ta. Jylhä maail­man­mu­siik­ki oli ykkö­so­san pa­ras­ta an­tia, ja kol­mo­so­sas­sa mu­siik­kia osa­taan käyttää huu­mo­rin vä­li­neenä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni tekevät selvää pesäeroa vanhaan DVD-laitokseen, jossa toki oli jo sama 5.1-dubattu suomeksi, mikä ei aikoinaan ollut itsestäänselvyys. Kahdella levyllä: ekstroihin on tallennettu DVD:ltä jo tutu 15+4 min. dokumentit, musiikkivideo ja seitsemän poistettua kohtausta. Lisäksi mukana on myös luontodokumentti Timonin and Pumban lomasafari (5 min.), jonka krediitteihin on päässyt käytännössä vain Timon. (PS)
13/09/2012
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy