Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Moon

Black Moon Rising 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

P­ro­to­tyyp­pi-­tur­bo va­ras­te­taan, ja free­lan­ce hämärä­mies Tom­my Lee Jo­nes jou­tuu hank­ki­maan sen ta­kai­sin.

P­ro­to­tyyp­pi-tur­bo va­ras­te­taan, ja free­lan­ce hämärä­mies Tom­my Lee Jo­nes jou­tuu hank­ki­maan sen ta­kai­sin. Ter­mi­naat­to­rei­den Lin­da Ha­mil­ton on mu­ka­na ro­man­tii­kan vuok­si, muut näyt­te­lijät ur­poi­le­vat ympä­rillä. Heik­ko esi­tys, niin tai­teel­li­sil­ta kuin tek­ni­siltä an­sioil­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Karun iloton ääni, ja kuva on kuin kompostista kaivettu. Kuvasuhde on muutamaa ruutua lukuunottamatta 4:3 pan&scan. John Carpenterin aivoituksia, ja menestyikin aikoinaan kohtalaisesti, nyt enää haukotuttaa. Traileri, faktaruutuja ja hyvä lyhyt dokumentti. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy