Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Western Stars

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

B­ru­ce Sp­rins­tee­nin sa­man­ni­mi­sen al­bu­min ympä­ril­le ra­ken­tu­va mu­siik­ki­teos on le­vyn­mit­tai­nen kon­sert­ti Ame­ri­kan län­teen.

B­ru­ce Sp­rins­tee­nin sa­man­ni­mi­sen al­bu­min ympä­ril­le ra­ken­tu­va mu­siik­ki­teos on le­vyn­mit­tai­nen kon­sert­ti Ame­ri­kan län­teen. Tai ku­ten muu­sik­ko asian it­se tun­tuu il­mai­se­van Ame­ri­kan psyyk­keen yh­teisöl­li­syy­teen ja yk­silöl­li­syy­teen teat­raa­li­sen ru­nol­li­ses­sa kuo­sis­sa. Sp­rings­tee­nin ti­lan sa­ta­vuo­tiaas­sa la­dos­sa tal­tioi­tu kon­sert­ti vä­lit­tyy ko­tiin lup­sa­kan läm­min­hen­ki­senä ja ele­gan­tin kai­ho­mie­li­senä il­ta­na, jo­ka viih­dyttää vai­vat­ta ja tun­tuu myös vä­li­nu­me­rois­saan luo­taa­van eloa pal­kit­se­van elo­ku­va­mai­ses­ti.
Tämä ei ole do­ku­ment­ti eikä elo­ku­va, mut­ta lauan­tai-il­lan kon­sert­ti­na tämä on jou­he­va esi­tys. Myös Sp­rings­tee­nin ti­lal­ta Jos­hua Treen kan­sal­lis­puis­toon le­vittäy­tyvä miljöö on näyttävä. An­ti on kau­nis­ta, mut­ta jok­seen­kin yh­den­mu­kais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on skarppi ja elokuvamaisen tyylikäs niin konserttisalissa kuin kappaleiden väliin sovitetuissa runollisissa vistoissa. Laulu toistuu puhtaasti ja isolla orkesterilla luotu musiikki sielukkaasti. Ekstraton. (IJ)
22/04/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112752255

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy