Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Octopussy - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ja­mes Bond seik­kai­lee In­tias­sa ja sir­kuk­ses­sa.

Ja­mes Bond seik­kai­lee In­tias­sa ja sir­kuk­ses­sa. Ken­raa­li Or­lov ha­luaa räjäyttää ydin­pom­min DDR:ssä, jot­ta asei­den­rii­sun­ta kiih­tyi­si län­nessä.
E­lo­ku­van ni­mi nau­rat­ti Suo­mes­sa, kun teat­te­ri­mai­nok­ses­sa ni­mi lau­sut­tiin su­pi­suo­ma­lai­sit­tain ok­to­pus­si. Myös maail­mal­la ni­mel­le he­ko­tel­tiin, mut­ta muis­ta syistä. Jo­ka ta­pauk­ses­sa se kas­tet­tiin Fle­min­gin no­vel­lin (suom. Mus­te­ka­la, WSOY 1967) mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Sähköinen kuva. Aliasing-juovavälkyntää hieman. Sordiinolla toimiva DS-ääniraita. Heikoimpia sarjan tunnareita: Rita Coolidge. Ekstroissa 33 min. dokumentti, 21 min. design-suunnittelija Peter Lamontista, kahden kohtauksen storyboard ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.43*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy