Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Planet Ocean

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­meas­ti ku­vat­tu sa­no­mal­li­nen luon­to­do­ku­ment­ti luo­taa mer­ten syn­tyä ja nii­den tu­ke­maa laa­jaa elämän kir­joa.

Ko­meas­ti ku­vat­tu sa­no­mal­li­nen luon­to­do­ku­ment­ti luo­taa mer­ten syn­tyä ja nii­den tu­ke­maa laa­jaa elämän kir­joa. Näyttävä ja aja­tuk­sel­la koos­tet­tu oh­jel­ma säestää ku­viaan kau­niil­la mu­siik­ki­rai­dal­la, mut­ta juon­not eivät ole ai­van At­ten­bo­rough'n ta­soa. Maal­ta, me­reltä ja il­mas­ta ku­vat­tu oh­jel­ma lä­hes­tyy Pla­neet­tam­me maa -sar­jan lois­toa ol­len lä­hes yhtä kun­nian­hi­moi­nen. Saar­naa­mi­nen on nyt kui­ten­kin jä­tet­ty vä­hemmäl­le kuin oh­jaa­jan aiem­mas­sa do­ku­men­tis­sa "Ho­me".

Kuva & ääni

Kuvan laatu vaihtelee ymmärrettävästi hieman olosuhteiden mukaan, mutta heikimmillaankin jälki on värikylläistä ja miellyttävän jäsentynyttä. Parhaimmillaan tarjolla onkin sitten perin toismaallista teräväpiirtosinfoniaa.

Ekstrat

Ekstroissa kolme suppeaa making of -koostetta kuvauksista Riossa (6 min.), Shanghaissa (6 min.) ja meren syvyyksissä (2 min.). (IJ)
02/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy