Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Planet Ocean

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ko­meas­ti ku­vat­tu sa­no­mal­li­nen luon­to­do­ku­ment­ti luo­taa mer­ten syn­tyä ja nii­den tu­ke­maa laa­jaa elämän kir­joa.

Ko­meas­ti ku­vat­tu sa­no­mal­li­nen luon­to­do­ku­ment­ti luo­taa mer­ten syn­tyä ja nii­den tu­ke­maa laa­jaa elämän kir­joa. Näyttävä ja aja­tuk­sel­la koos­tet­tu oh­jel­ma säestää ku­viaan kau­niil­la mu­siik­ki­rai­dal­la, mut­ta juon­not eivät ole ai­van At­ten­bo­rough'n ta­soa. Maal­ta, me­reltä ja il­mas­ta ku­vat­tu oh­jel­ma lä­hes­tyy Pla­neet­tam­me maa -sar­jan lois­toa ol­len lä­hes yhtä kun­nian­hi­moi­nen. Saar­naa­mi­nen on nyt kui­ten­kin jä­tet­ty vä­hemmäl­le kuin oh­jaa­jan aiem­mas­sa do­ku­men­tis­sa "Ho­me".

Kuva & ääni

Kuvan laatu vaihtelee ymmärrettävästi hieman olosuhteiden mukaan, mutta heikimmillaankin jälki on värikylläistä ja miellyttävän jäsentynyttä. Parhaimmillaan tarjolla onkin sitten perin toismaallista teräväpiirtosinfoniaa.

Ekstrat

Ekstroissa kolme suppeaa making of -koostetta kuvauksista Riossa (6 min.), Shanghaissa (6 min.) ja meren syvyyksissä (2 min.). (IJ)
02/06/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy