Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hail, Caesar

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Coe­nin vel­jes­ten sa­tii­ri­sel­la ot­teel­la luot­saa­ma ker­to­mus ot­taa 1950-­lu­vun Hol­lywoo­din silmä­ti­kuk­seen.

Coe­nin vel­jes­ten sa­tii­ri­sel­la ot­teel­la luot­saa­ma ker­to­mus ot­taa 1950-lu­vun Hol­lywoo­din silmä­ti­kuk­seen. Eep­pis­ten mit­ta­kaa­vo­jen elo­ku­via ulos­pus­ke­van stu­dion po­mo (Josh Bro­lin) jou­tuu ki­ven ja kuo­ren vä­liin kun vuo­den kal­leim­man elo­ku­van täh­ti (Geor­ge Cloo­ney) kid­na­pa­taan kes­ken ku­vaus­ten.
Haus­kois­ta sat­tu­muk­sis­ta, hil­peistä hah­mois­ta ja lem­peästä sa­tii­ris­ta ra­ken­tu­va elo­ku­va ih­me­tyttää yhtä pal­jon kuin ihas­tut­taa — var­sin­kin kun mu­kaan on otet­tu ver­rat­tain pit­kiä pät­kiä stu­diol­la ku­vat­ta­vis­ta elo­ku­vis­ta yli gen­re­ra­jo­jen.
"Mi­ten tämä liit­tyy mi­hinkään?" käy kat­so­jan mie­lessä tuon tuos­ta, mut­ta hyvän­tuu­li­sel­la he­delmä­sa­laa­til­la on re­sep­tinsä, ja elo­ku­va kut­suu kat­so­jaa rat­ko­maan tätä. Lop­pu­tu­lok­se­na on vet­reä pas­tis­si ai­ka­kau­den Ame­ri­kas­ta, jos­sa on kaik­kea ko­ti­rou­vis­ta kom­mu­nis­miin ja unel­mis­ta ura­pun­ta­roin­tiin.
Tu­tuil­la kas­voil­la maus­tet­tu pos­ke­ton kei­tos viih­dyttää ja va­kuut­taa ko­real­la pe­rio­di­pa­ti­nal­la. Ky­se on sil­ti en­nen kaik­kea it­se­tyy­tyväi­sestä ko­kei­lus­ta, jo­ka elää muu­ta­mas­ta her­vot­to­mas­ta het­kestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea 1950-luvun Hollywoodin henkeen periodipatinoitu kuva selviää genrevaihdoksista nuottiakaan tipauttamatta. Jälki on kiitettävän erottelevaa, vivahteikkaan värikylläistä ja moitteetoman vakaata. Rauhallisen iskevä ääniraita artikuloi vuorosanansa tarkasti. Harmillisen suppeissa ekstroissa neljä kevyttä koostetta (28 min.), jotka avaavat hieman mm. elokuvan läpästä alkanutta tuotantotaivalta. (IJ)
28/07/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083077457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy