Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Amazon Prime

Road House

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Amazon Prime
 
Vuosi: 1989Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Amazon 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Amazon) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­lo­mer­kin jäl­kei­sessä maail­mas­sa kult­tis­ta­tuk­seen nous­sut suo­ra­vii­vai­nen toi­min­tajännä­ri port­sa­ris­ta, jon­ka tehtävä on äyskäröidä läävämäi­sestä baa­ris­ta taas yh­teis­kun­ta­kel­poi­nen me­no­paik­ka jos­sa­kin Mis­sou­rin syrjä­seu­duil­la.

Va­lo­mer­kin jäl­kei­sessä maail­mas­sa kult­tis­ta­tuk­seen nous­sut suo­ra­vii­vai­nen toi­min­tajännä­ri port­sa­ris­ta (Pat­rick Sway­ze), jon­ka tehtävä on äyskäröidä läävämäi­sestä baa­ris­ta taas yh­teis­kun­ta­kel­poi­nen me­no­paik­ka jos­sa­kin Mis­sou­rin syrjä­seu­duil­la. Vain mie­hen me­di­toi­va elämän­tyy­li erot­taa vää­rin­te­kijät var­mas­ta kuo­le­mas­ta jos­sa­kin baa­ri­tap­pe­lun tuok­sin­nas­sa.
S­te­ven Sea­gal -viih­dyk­kei­den kans­sa sa­maan yl­peään kas­tiin su­jah­ta­va viih­dy­ke tun­tee tont­tin­sa ja vah­tii sitä hau­kan lail­la. Ai­ki­dot jäävät ze­nin peit­toon, mut­ta sil­loin kun kä­det sin­gah­ta­vat ti­pah­ta­vat pef­fat lat­tiaan vauh­dik­kaas­ti. Syystä par­jat­tu elo­ku­va on tyy­li­puh­das näy­te 80-lu­vun toi­min­tapätkästä, jos­sa cow­boy rat­sas­taa kylään ta­ka­tuk­ka hul­mu­ten ja tehtävänsä tietäen, eikä las­ke nyrk­kejään en­nen kuin ko­ko kylä on va­pau­tet­tu syöpäläi­sistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen perin asiallinen kuva ja ääni. Hiki lentää ja pullot särkyvät asiallisen sirkusmaisesti ilman turhaa kakofoniaa. Dialogi soljuu sekin välissä hätäisesti sivuluisuen ja toisaalta puhujasta riippuen kiireettömän lorvaillen vailla sen suurempaa sanomaa. Ekstraton. Amazon tarjoilee elokuvan englanninkielisellä ääniraidalla ilman suomenkielistä tekstitystä. (IJ)
26/04/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy