Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Altered Carbon - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2018Kesto: 539 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kou­kut­ta­va tie­teisjännä­ri ar­voi­tuk­sel­li­ses­ta ri­kol­li­ses­ta, jo­ka herä­tetään syväjäästä rat­kai­se­maan puo­li­ju­ma­lak­si nous­seen mil­jardöö­rin it­se­mur­ha.

Kou­kut­ta­va tie­teisjännä­ri ar­voi­tuk­sel­li­ses­ta ri­kol­li­ses­ta, jo­ka herä­tetään syväjäästä rat­kai­se­maan puo­li­ju­ma­lak­si nous­seen mil­jardöö­rin it­se­mur­ha. Se, että asiak­kaa­na on it­se­mur­han teh­nyt, mut­ta yhä elä­vien kir­jois­sa kul­ke­va uh­ri it­se on lo­pul­ta vain tämän ta­ri­nan en­simmäi­nen jip­po.
A­ja­tuk­sel­la ra­ken­net­tu ja viit­se­liääs­ti ku­vi­tet­tu ta­ri­na si­joit­tuu voi­mak­kaas­ti kah­tia­ja­kau­tu­nee­seen tu­le­vai­suu­ten missä rik­kaat elävät ikui­ses­ti ja köyhät ovat ole­mas­sa vain näi­den het­kel­li­siä tar­pei­ta var­ten. Tämä on ilah­dut­ta­vas­ti lä­hempänä Bla­de Run­ne­ria kuin Ter­ra No­vaa, jo­ten en­simmäi­sen kau­den 10 jak­soa on no­peas­ti ah­mit­tu.
Myös sar­jan toi­nen kau­si on jo eh­dit­ty jul­kais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni, joihin molempiin on panostettu muutaman scifi-elokuvan verran. (IJ)
04/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy