Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Crashing - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 234 minuuttia
Julkaisija: HBOKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112736583

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (HBO) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wan­na­be-­koo­mik­ko huo­maa elämänsä kiep­pu­van alas ves­sanpöntöstä, mut­ta ehkäpä syök­sy­kier­re on lo­pul­ta se no­pein ta­pa stan­du­pin hui­pul­le.

Wan­na­be-koo­mik­ko huo­maa elämänsä kiep­pu­van alas ves­sanpöntöstä, mut­ta ehkäpä syök­sy­kier­re on lo­pul­ta se no­pein ta­pa stan­du­pin hui­pul­le. HBO:n sar­ja le­tittää yh­teen stän­dup­pia ja draa­maa lei­ka­tun kir­peäk­si sir­kuk­sek­si, jos­sa virt­ti­nyt elämän­kat­so­mus ja epä­ta­sai­nen ko­miik­ka luo­vat viih­dyttävän hu­vit­ta­van ko­ko­nai­suu­den.
Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa sar­ja on par­hail­laan toi­sel­la kau­del­laan, ja myös kol­mas kau­si on te­keillä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on rujon naturalistinen, mutta samalla dokumentaarimaisen luonteva. Rauhallisen dialogivetoinen ääniraita. Ekstroissa kooste vierailevista tähdistä ja poistettuja pätkiä. Kahdella levyllä. (IJ)
19/03/2018

Tekijät

Ohjaaja: Judd Apatow
Pääosissa: Pete Holmes

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy