Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Andromeda Strain

Andromeda uhkaa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ul­koa­va­ruu­des­ta tip­pu­nut sa­tel­liit­ti muut­taa ve­ren to­muk­si kaik­kien tiel­leen tul­lei­den ih­mis­ten suo­nis­sa.

Ul­koa­va­ruu­des­ta tip­pu­nut sa­tel­liit­ti muut­taa ve­ren to­muk­si kaik­kien tiel­leen tul­lei­den ih­mis­ten suo­nis­sa. Tie­de­mie­het yrittävät rat­koa sa­la­peräi­sen tap­pa­jan mys­tee­riä en­nen kuin on liian myöhäistä.
Verk­kai­nen tie­teisjännä­ri on kuin maan al­le hau­dat­tu ver­sio ava­ruus­seik­kai­lu 2001:stä, mut­ta nyt te­koä­lyn si­jaan uh­ka on bio­lo­gi­nen. Elo­ku­va ot­taa ai­kan­sa esi­tel­lessään huip­pu­sa­lai­sen la­bo­ra­to­rion puh­dis­tau­tu­mis­me­ne­tel­miä, eläin­ko­kei­ta ja mik­ros­koop­pien lins­sejä, mut­ta sen minkä an­ti me­nettää jän­ni­tyk­sessä voit­taa se hil­peän ope­tus­ha­lui­ses­sa ot­tees­saan. Tämä on tie­teisjännä­ri, jo­ka pai­not­taa sa­nan en­simmäistä puo­lis­koa ja ha­luaa an­taa kim­mok­keen tu­le­val­le tie­teen­te­kijöi­den su­ku­pol­vel­le.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Mic­hael Crich­to­nin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1969).

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva on vakaa, luonteva ja erottelukykyinen. Myös väritoisto on miellyttävän jäsentynyttä ja luonnollisen kylläistä. Kolkon tiukkaviritteinen ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja riitasointuisen scifi-annin sopivan häiritsevästi. Ekstraton. (IJ)
21/12/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1971Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA Stereo
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083042202

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy