Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek III - Spockin paluu

- The Search for Spock 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Raa­ma­tul­li­sin­ta me­noa ko­ko sar­jas­sa.

Raa­ma­tul­li­sin­ta me­noa ko­ko sar­jas­sa. Spoc­kin jee­sus­mai­nen uh­rau­tu­mi­nen joh­taa ylös­nou­se­muk­seen. Fa­ni elää par­hai­ta het­kiä ko­ko kaa­no­nis­sa, kun it­se En­terp­ri­se tu­ho­taan yk­silön vuok­si.
U­pea ku­va, hie­no ää­ni­rai­ta. Kah­del­la le­vyllä, kan­nen mu­kaan jo­pa yli 5 tun­tia bo­nus­ma­te­riaa­lia: 25 + 26 + 22 + 21 min. do­ku­men­tit, kom­ment­ti­rai­ta, teks­ti­kom­ment­ti­rai­ta, trai­le­ri, pää­siäis­mu­na, pal­jon sto­ry­boar­de­ja ja still-ku­via.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy