Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Into the Darkness - Osa 1

Det förbannade åren 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 152 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165287220

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­ka­lai­nen kak­sio­sai­nen elo­ku­va köö­pen­ha­mi­na­lai­ses­ta teol­li­suus­su­vus­ta, jo­ka muun Tans­kan lail­la jää nat­sien val­loi­tuk­sen jal­koi­hin toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.

Tans­ka­lai­nen kak­sio­sai­nen elo­ku­va köö­pen­ha­mi­na­lai­ses­ta teol­li­suus­su­vus­ta, jo­ka muun Tans­kan lail­la jää nat­sien val­loi­tuk­sen jal­koi­hin toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.
Eläväs­ti ku­vi­tet­tu elo­ku­va näyttää miltä elo on tun­tu­nut mie­hittäjän pu­ris­tuk­sis­sa ja koh­ti jon­kin­lais­ta nor­maa­liut­ta py­ris­teltäessä. Ku­vaus on draa­mal­taan lei­kat­tua, mut­ta kat­taa an­nil­taan pin­nan al­la kaik­ki ku­vi­tel­ta­vis­sa ole­vat ala­juon­teet ai­na vas­ta­rin­ta­liik­kee­seen, juu­ta­lais­ten pak­ko­siir­toi­hin ja su­vun ve­san haih­tu­vaan mie­hittäjän ihan­noin­tiin.
Tämä mais­tuu tans­ka­lais­ten omal­ta "So­dan tuu­let" -fil­ma­ti­soin­nil­ta, jos­sa näyttämönä toi­mii vi­sus­ti oma kylän­rait­ti. Ko­ko­nai­suus on elävä ja us­kot­ta­va, vaik­ka pai­koin flirt­tai­laan­kin peh­mod­raa­man kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Kummallakaan saralla ei hätyytellä Hollywoodin suurtuotantoja, mutta pienemmällä mittakaavalla kaikki toimii. Ekstroissa kaksi koostetta. (IJ)
26/12/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy