Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Fast & Furious 8

The Fate of the Furious 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083123345

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hur­japäät pa­laa etelän lämpöön Kuu­ban heh­kei­siin mai­se­miin ja tuu­nat­tu­jen au­to­mo­bii­lien ää­rel­le, mistä on­kin hyvä jat­kaa ai­na Si­pe­riaan as­ti.

Hur­japäät pa­laa etelän lämpöön Kuu­ban heh­kei­siin mai­se­miin ja tuu­nat­tu­jen au­to­mo­bii­lien ää­rel­le, mistä on­kin hyvä jat­kaa ai­na Si­pe­riaan as­ti. Ikui­nen kos­ton ja ki­ris­tyk­sen kel­lo­pe­li an­taa ta­pah­tu­mil­le nii­den tar­vit­se­man jou­sen, jo­ka sin­koaa tu­tun jen­gin tu­tun kor­kea­lii­toi­seen seik­kai­luun.
Pa­rin sur­kean jat­ko-o­san jäl­keen sar­ja pa­laa uril­le, joil­la on eri­tyi­ses­ti al­ku­met­reillään pal­jon yh­teistä ek­soot­ti­sen vii­to­so­san kans­sa. Ai­vo­so­lu­jen ti­lal­le kan­nat­taa ah­taa pop­cor­nia, mut­ta pa­la­set lok­sah­ta­vat tässä mauk­kaas­ti pai­koil­leen ja poi­ka­mai­nen viih­de rul­laa pal­kit­se­vas­ti. Van­ha fa­ta­lis­mi on jäl­leen tal­lel­la, jo­ten lop­pu­tu­los on enemmän kuin vähän pöhkö, mut­ta kal­lis­tuu kui­ten­kin haus­kan puo­lel­le.
Mai­nio näyt­te­lijä­kaar­ti tuo kaik­ki kes­kei­set kas­vot ta­kai­sin, mut­ta lisää miks­tuu­raan vielä Char­li­ze The­ro­nin ja pik­kuo­sas­ta pon­nis­ta­van Scott Eas­twoo­din.

Kuva & ääni

Komea kuva on läpeensä viiltävän terävä näyttäen sekä ilmakuvien Havannan kadut ja korttelit että hekumoivien lähikuvien peput ja pullistelevat lihakset virheettömästi. Huhujen mukaan elokuva masteroitiin 2K-tasossa, mutta tältä ei lopputuloksen valossa juuri näytä. Kyse ei ehkä ole aivan aidosta 4K HDR:stä, mutta parempaa demomateriaalia formaatille ei heti tule mieleen kuin tämän aloituskuvat Havannan kaduille levittäytyvistä kilpa-ajoista. Passelin napakka ääniraita kanavoi generistä agentti-toiminta-pätkää ansiokkaasti.

Ekstrat

Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. 4K-version ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja HD-versiolla tämän lisäksi mm. pidennettyjä tappeluita ja kourallinen koosteita. (IJ)
27/09/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy