Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kadoksissa - Widescreen Special Edition

The Missing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Wes­ter­nin el­vy­tys on ai­na tar­peen, ja var­sin­kin sil­loin kuin oh­jaa­jal­la on jo­tain uut­ta sa­not­ta­vaa.

Wes­ter­nin el­vy­tys on ai­na tar­peen, ja var­sin­kin sil­loin kuin oh­jaa­jal­la on jo­tain uut­ta sa­not­ta­vaa. In­tiaa­nien sie­lun­mai­se­maa on ku­vat­tu har­voin.
A­pas­si­tie­dus­te­li­jat kar­kaa­vat ja al­ka­vat ryöstää nai­sia myytäväk­si mek­si­ko­lai­sil­le joh­ta­ja­naan sa­la­peräi­nen noi­ta. Äi­ti (Ca­te Blanc­hett) läh­tee tyttönsä perään ja jou­tuu ot­ta­maan in­tiaa­nielämää viettä­neen isänsä (Tom­my Lee Jo­nes) avuk­si.
Toi­min­ta py­syy tyy­likkääs­ti ka­sas­sa. Ko­ho­koh­tia on El Ci­din kuu­lui­saa he­vos­temp­pua mat­ki­va koh­taus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja hieno ääniraita. Ekstroissa 3 min. epäonnistuneita otoksia, kaksi vaihtoehtoloppua ja 12 min. haastatteluja ja ja viisi poistettua kohtausta. Kiinnostavimmat lisukkeet ovat Ron Howardin 15-vuotiaana tekemät kolme lyhyttä elokuvaa, yhteensä n. 13. min. Niiden pääosassa on hänen nykyfilmeissäänkin usein nähtävä viisi vuotta nuorempi veljensä Clint. Super-8 kaitafilmille kuvatut pikkulänkkärit ovat Old Paint ja Deed of Derring Do sekä osuvasti nimetty Cards, Cads, Guns, Gore and Death, joiden tekoa ohjaaja kommentoi muussa lisämateriaalissa. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108100EAN: 6438044014556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy