Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Spartacus - War of the Damned

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 545 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112706814

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ma­gia on pois­sa.

Ma­gia on pois­sa. Spar­ta­cuk­sen ja kump­pa­nei­den tais­te­lu va­pau­des­ta muut­tuu päivä päivältä enemmän ris­ti­ret­kek­si Roo­maa vas­taan, eikä kam­pan­jas­sa tun­nu ole­van asen­net­ta. Nä­kymät roo­ma­lais­ten elämästä pi­ristävät ker­ron­taa, mut­ta sek­si ja ve­ri on yhä suu­rem­mis­sa mää­rin pääl­le lii­mat­tua. Kau­si puol­taa paik­kan­sa osa­na saa­gaa, mut­ta tämä jäi hyvällä syyllä sar­jan vii­mei­sek­si.
Kau­den kaik­ki 10 osaa neljällä le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Edelliskaudesta parantava kuva on nyt kiitettävän jäsentynyt ja luonteva. Ääniraita komppaa auttavasti veren vuodatusta ja toistaa dialogin hyvin. Ekstroissa poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (31 min.) sekä kuusi lyhyttä koostetta, mukaan lukien sarjan luojan Steven DeKnightin haastattelu (7 min.). Levyn animoitu valikko tuo hilpeän elävästi mieleen Duke Nukem 3D -tietokonepelin vuosien takaa. Kausi on tässä arvosteltu kaikki neljä tuotantokautta sisältävältä boksilta: "Spartacus - Complete Collection". (IJ)
16/02/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy