Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Larry Crowne – uusi mahdollisuus

Larry Crowne 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sym­paat­ti­sen ro­mant­ti­sen ko­me­dia oh­jaa­mi­nen on yhtä vai­keaa kuin hyvän rock n’ roll –­bii­sin te­ko.

Sym­paat­ti­sen ro­mant­ti­sen ko­me­dia oh­jaa­mi­nen on yhtä vai­keaa kuin hyvän rock n’ roll –­bii­sin te­ko. Jos sen te­kee vielä tar­koi­tuk­sel­li­sen naii­vis­ti, te­kijöillä on jo ai­van lii­kaa la­ji­tyy­pin pai­no­las­tia ja kuu­li­ja on val­miik­si vas­ta­ha­koi­nen. Oniis­tu­mi­nen on har­vi­nai­nen asia. Tom Hanks osaa tällä ker­taa.
Hän on hyvä­tah­toi­nen puur­ta­ja, jo­ka saa ta­va­ra­ta­lo­ket­jun hal­lin­nol­li­sen lin­jan­ve­don ta­kia pot­kut pitkäai­kai­ses­ta toi­mes­taan. So­siaa­li­nen di­lem­ma on selvä. Hyväkään ja pal­kit­tu työn­te­kijä ei enää kel­paa, kos­ka ei opis­ke­luar­von­sa tai taus­tan­sa ta­kia ei so­vi lii­key­ri­tyk­sen sab­luu­naan. Tämä to­ki unoh­tuu ai­ka no­peas­ti, kun mies me­nee col­le­geen opis­ke­le­maan ta­lous­tie­dettä ja pu­heil­mai­sua.
A­voi­mes­ti frank­cap­ra­mai­nen ko­mea on hyvää viih­dettä. Kat­so­ja saa nau­raa muu­ta­man ker­ran hyvän­tah­toi­seen ta­paan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Soundtrack käyttää tyylikkäästi Electric Light Orchestran kahta viimeistä 1980-luvun hittiä Hold On Tight ja Calling America. Vaikuttava elementti on Jeff Lynnen ihmeen nuorelta kuuluva, kaiutettu ääni. Se sopii tähän keski-ikäistymisen teemaan hyvin. Väärä DVD-kesto takakannessa. (PS)
15/06/2012

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 269469EAN: 6438044313062

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy