Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Love & Other Drugs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ja­ke Gyl­len­haa­lin ja An­ne Hat­hawayn ni­millä ja naa­moil­la voi myydä mel­kein mitä ta­han­sa.

Ja­ke Gyl­len­haa­lin ja An­ne Hat­hawayn ni­millä ja naa­moil­la voi myydä mel­kein mitä ta­han­sa. Edward Zwic­kin oh­jaa­ma hu­te­ras­ti to­si­ta­pah­tu­miin poh­jaa­va rom­su­ko­me­dia esit­te­lee eri­lai­sen play­boyn. Ja­mie (Gyl­len­haal) ha­luaa edetä niin lää­ke-e­dus­ta­ja — kuin pe­tiu­ral­laan­kin. Käytös muut­tuu, kun vas­taan tu­lee pal­jon elämää ko­ke­nut Mag­gie (Hat­haway). Klas­si­sen ra­kas­tu­mis­ko­me­dian teitä ete­nevä Lo­ve & Ot­her Drugs hel­lyyttää var­mas­ti täy­del­li­ses­ti tref­fi­lef­fa­na, mut­ta ei tar­joa ar­vok­kaim­pia nau­tin­to­ja näin yk­sin ko­ti­soh­val­ta ar­vos­tel­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä piirto, pehmeä väritys. Kuiskauksentarkka äänentoisto. Ei lisiä. (VA)
27/02/2012

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 247659 EAN: 6438044273250

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy