Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kaunotar ja kulkuri II - Pepin seikkailut

Lady and the Tramp II - Scamp's Adventure 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pe­pi kar­kaa ko­toaan ja pää­tyy Kus­tin jen­giin.

Pe­pi kar­kaa ko­toaan ja pää­tyy Kus­tin jen­giin. Kaik­ki näyttää aluk­si hie­nol­ta, mut­ta pian ko­ti­kin al­kaa kan­gas­tel­la mie­lessä. Kli­sei­nen jat­ko-o­sa 1950-lu­vun klas­si­kol­le, mut­ta lap­set tun­tu­vat pitävän.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni nousee edellisen DVD-laitoksen edelle kaikilla osa-alueilla. Suomidubbaus on vanha DD5.1. Ekstroissa kommenttiraita, 14 min. dokumentti, peli sekä lyhytelokuvat Pluto Junior (7 min.), Pluton pikkuveli (7 min.) ja Luupulmia (8 min.) (PS)
20/09/2012

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 69 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 8717418326968

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy