Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Poseidon Adventure

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 165 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203170EAN: 6416548465616

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Luk­sus­ris­tei­lijän ni­meä­mi­nen SS Po­sei­do­nik­si lie­nee yhtä­lail­la ve­ren kai­va­mis­ta nenästä kuin esi­koi­sen ni­meä­mi­nen Chuc­kyk­si, Lu­ci­fe­rik­si tai Han­ni­ba­lik­si.

Luk­sus­ris­tei­lijän ni­meä­mi­nen SS Po­sei­do­nik­si lie­nee yhtä­lail­la ve­ren kai­va­mis­ta nenästä kuin esi­koi­sen ni­meä­mi­nen Chuc­kyk­si, Lu­ci­fe­rik­si tai Han­ni­ba­lik­si. Tässä Ro­bo­co­pis­ta tu­tun Pe­ter Wel­le­rin luot­saa­ma val­ta­me­ri­ris­te­lijä kiep­sah­taa ter­ro­ri-is­kun seu­rauk­se­na seläl­leen, ja mat­kus­ta­jat aloit­ta­vat vais­ton­va­rai­sen vael­luk­sen­sa koh­ti pin­taa.
B-luo­kan ka­tast­ro­fie­lo­ku­vak­si näyt­te­lijä­kaar­ti on poik­keuk­sel­li­sen tun­nis­tet­ta­va (mm. Ste­ve Gut­ten­berg vie­raan nai­sen sy­liin loik­kaa­va­na per­heen isänä, Rut­ger Hauer pap­pi­na, Bryan Brown julk­kis­tuot­ta­ja­na ja Adam Bal­dwin Ho­me­land Se­cu­ri­tyn agent­ti­na) ja myös te­hos­te­puo­li on koh­tuul­li­ses­ti hans­kas­sa. Yli­pitkä ja täy­sin kaa­va­mai­nen, mut­ta sa­maan ai­kaan su­la­va ja hil­peän tees­ken­te­lemätön viih­dy­ke. Hall­mark -te­le­vi­sio­ka­na­van tuo­tan­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, mutta muutoin asiallinen keskitason kuva ja musiikkiraidaltaan verrattain eloisa ääniraita. Ekstroissa traileri ja faktaruutuja. (IJ)
13/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy