Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Last Knights

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Elokuva

Ja­pa­ni­lai­nen 47 sa­mu­rain le­gen­da siir­tyy kult­tuu­ri­lai­na­na ri­ta­rei­den maail­maan.

Ja­pa­ni­lai­nen 47 sa­mu­rain le­gen­da siir­tyy kult­tuu­ri­lai­na­na ri­ta­rei­den maail­maan. Ikään­tyvä aa­te­lis­mies (ai­na oman pai­no­voi­ma­kenttänsä kes­kiön ot­ta­va Mor­gan Free­man) kuo­lee ty­ran­ni­mai­sen ku­nin­kaan oi­kus­ta, jo­ten op­pi­po­jan (C­li­ve Owen) täy­tyy ot­taa kau­na pestäväk­seen.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu kuu­lui­saan ja­pa­ni­lai­seen ta­ruun 47 sa­mu­rais­ta, jot­ka Sho­gu­nin kiel­los­ta huo­li­mat­ta päät­tivät kos­taa isäntänsä kuo­le­man — tietäen, että on­nis­tu­nut­kin yri­tys päät­tyy heidän omaan kuo­le­maan­sa. Us­kol­li­suu­den ylis­tys­ta­ri­na­na ra­kas­tet­tu ker­to­mus saa tässä yk­sioi­koi­sen fa­ta­lis­ti­sen, mut­ta huo­li­tel­lun ko­mean kuo­sin. Tal­vi­nen miljöö ja kol­kon lois­te­liaat lin­nat an­ta­vat ee­pok­sel­le näyttävän sa­tu­mai­sen näyttämön, jol­le hi­das­te­tuin ku­vin luo­tu alis­tu­vai­nen pat­sas­te­lu ja sa­tun­nai­set miek­ka­tais­te­lut is­tu­vat näpsäkäs­ti.
Hur­ja ta­ri­na ei pää­se tässä oi­keuk­siin­sa, eivätkä dra­maat­ti­set koh­tauk­set­kaan is­ke rea­lis­mil­laan, mut­ta sa­tu­seik­kai­lu­na an­ti on viih­dyttävää.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva toistuu terävän tunnelmallisesti. Jatkuvasti elävä musiikkiraita paikkaa monin paikoin dialogin vähyyttä, mutta raita jää harmillisen tasapaksuksi. (IJ)
04/01/2021

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2015Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1080p 2.40
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy