Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Miss Sloane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Universum FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 889854216399

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hui­kea ta­ri­na Was­hing­to­nin lob­ba­ris­ta, jo­ka loik­kaa ai­dan toi­sel­le puo­lel­le asei­den kan­to­lu­pia kos­ke­vas­sa ää­nes­tyk­sessä.

Hui­kea ta­ri­na Was­hing­to­nin lob­ba­ris­ta (ai­na upea Jes­si­ca Chas­tain), jo­ka loik­kaa ai­dan toi­sel­le puo­lel­le asei­den kan­to­lu­pia kos­ke­vas­sa ää­nes­tyk­sessä. Voi­ma­kas ase­lob­by koh­taa nyt ve­roi­sen­sa vas­tus­ta­jan, jol­la ei ehkä ole ih­mi­senä puls­sia, mut­ta yli-in­hi­mil­li­nen on myös aja­tuk­sen kel­lo­taa­juus.
Kirk­kaas­ti vii­den täh­den kas­tiin yltävä jännä­ri vetää sa­nat­to­mak­si pait­si hur­jal­la ta­ri­nal­laan myös kou­kut­ta­van fik­sul­la ot­teel­laan, jos­sa vielä vii­mei­nen­kin kouk­ku up­poaa syväl­le kyl­keen. Ko­mea, terävä ja vii­mei­seen as­ti mie­tit­ty jännä­ri on pa­ras elo­ku­va, jo­ka on taas vähään ai­kaan saa­pu­nut le­vy­lau­ta­sel­le. Bra­vo.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ja ääni antavat tarinalle sen ansaitsemat puitteet. Ekstroissa traileri ja tekijöiden haastatteluita. Saksalainen julkaisu, joten suomenkielistä tekstitystä ei löydy. (IJ)
11/02/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy