Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Army of Darkness - Pimeyden armeija

Army of Darkness 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.63
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­vil Dead nu­me­ro 3: Ash heittää kei­kan Mark Twai­nin jenk­kinä ku­nin­gas Art­hu­rin ho­vis­sa.

E­vil Dead nu­me­ro 3: Ash heittää kei­kan Mark Twai­nin jenk­kinä ku­nin­gas Art­hu­rin ho­vis­sa. Huu­mo­ri­kau­hun ma­ku­pa­lo­ja on mm. The Day Earth Stood Still -k­las­si­kon "K­laa­tu ba­ra­da nik­to" -ho­ke­man käyttö ja Ray Har­ry­hau­se­nin luu­ran­ko­mie­het, jot­ka puo­les­taan oli­vat lai­naa Bur­rough­sin Mars-kir­jas­ta. Tri­kit ovat usein pos­ket­to­man huo­no­ja, mut­ta elo­ku­va on ai­ka haus­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on paljon tarkempi kuin ei-anamorfinen Universalin jenkkiversio. Myös ääniraita kuulostaa aiempaa jyhkeämmältä. Pidempi kuin alkuperäinen, mutta jää muutaman minuutin ohjaajan versiosta. Ekstroihin on tallennettu 14 min. poistettuja kohtauksia, mm. vaihtoehtoalku, biografioita, tuotantotietoja ja traileri. Huom: kahden levyn deluxe-painos on markkinoilla. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy