Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Body Heat

Huuma 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

1940-­lu­vun film noir -­pe­rin­teitä vaa­li­va ele­gant­ti tril­le­ri lai­ta­kau­pun­gin la­ki­mie­hestä, jo­ka huu­maan­tuu ta­paa­mas­taan sa­la­peräi­sestä kau­not­ta­res­ta siinä mää­rin, että päättää jär­jestää tämän avio­mie­hen pois päi­viltä.

1940-lu­vun film noir -pe­rin­teitä vaa­li­va ele­gant­ti tril­le­ri lai­ta­kau­pun­gin la­ki­mie­hestä, jo­ka huu­maan­tuu ta­paa­mas­taan sa­la­peräi­sestä kau­not­ta­res­ta siinä mää­rin, että päättää jär­jestää tämän avio­mie­hen pois päi­viltä. Mat­kaan tu­lee kui­ten­kin muu­ta­ma mut­ka, eikä lem­men­pesä tro­pii­kis­sa enää koh­ta näytäkään ai­van var­mal­ta. Osaa­va näyt­te­lijä­kaar­ti (Wil­liam Hurt, Kath­leen Tur­ner, Ric­hard Cren­na) ja pä­tevä kä­si­kir­joi­tus sai­vat oi­keu­te­tus­ti ke­hu­ja osak­seen myös elo­ku­van il­mes­ty­mis­vuon­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvää keskitasoa edustava levy, jolla vanhentunut traileri (laajakuva, DD 2.0) ja faktaruutuja. Kuvattiin akatemiakokoon 1.37:1, teatterissa puolestaan 1.85:1. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy