Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Miehet elämässäni

Riding in Cars with Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

D­rew Bar­ry­mo­re vaih­taa pe­rin­tei­set en­ke­lin sii­pensä äi­tiys­mek­koon tul­ki­tak­seen 15-­vuo­tiaa­na ras­kaak­si tu­le­van tytön tun­to­ja 20 vuo­den ajan­jak­sol­la 1960-­lu­vul­ta läh­tien.

D­rew Bar­ry­mo­re vaih­taa pe­rin­tei­set en­ke­lin sii­pensä äi­tiys­mek­koon tul­ki­tak­seen 15-vuo­tiaa­na ras­kaak­si tu­le­van tytön tun­to­ja 20 vuo­den ajan­jak­sol­la 1960-lu­vul­ta läh­tien. Ke­vyem­pien roo­li­va­lin­to­jen jäl­keen Bar­ry­mo­re on ah­taal­le ajet­tu­na yh-äi­tinä hämmäs­tyttävän us­kot­ta­va — herättäen vuo­ro­tel­len sym­pa­tiaa ja pa­hek­sun­taa.
Si­vu­roo­lei­hin on va­lit­tu osaa­va näyt­te­lijä­kaar­ti, jos­kin pientä säröä ai­heu­tuu siitä, että Bar­ry­mo­ren tei­ni-ikäistä poi­kaa esittävä Adam Gar­cia on to­del­li­suu­des­sa tätä lä­hes kak­si vuot­ta van­hem­pi. Elo­ku­va poh­jau­tuu Be­ver­ly Do­nof­rion muis­tel­miin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva on viritetty vähäeleisesti ja kaunistelemattomin sävyin todellisuuspohjaisen tarinan henkeen. ÄÄäniraitaa elävöittää niin ikään pitkä lista aikakauden hittejä. Ekstroissa Barrymoren kommenttiraita, HBO:n making of (22 min.), n. 17 min. tiivistettyjä dokumentteja eri näkökulmista, traileri (anamorfinen, DD5.1) ja filmografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy