Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Instant Family

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112748951

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­ni­pu­la­tii­vi­nen draa­ma­ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka päättää rat­kais­ta jäl­ki­kas­vun puut­teen­sa yh­dessä yössä adop­toi­mal­la kol­me si­su­kas­ta si­sa­rus­ta.

Ma­ni­pu­la­tii­vi­nen draa­ma­ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka päättää rat­kais­ta jäl­ki­kas­vun puut­teen­sa yh­dessä yössä adop­toi­mal­la kol­me si­su­kas­ta si­sa­rus­ta. Si­jais­van­hem­muu­des­ta ruu­sui­sen pomp­pui­san ku­van an­ta­va elo­ku­va ve­te­lee lan­ko­ja las­kel­moi­dus­ti, mut­ta viih­dyttäväs­ti.
Ta­ri­nan si­vu­ma­ku on sa­ma kuin len­to­ko­neen ajan­tap­po­veh­keissä tai vi­deo­pal­ve­lun ka­ta­lo­gintäyt­teissä, mut­ta näyt­te­lijä­kaar­ti on symp­pis ja ko­ko­nai­suus lup­sak­ka. Mark Wahl­ber­gin ural­la tämä on luon­te­va seu­raa­va as­kel ”­Dad­dy’s Ho­me” -ko­me­dioi­den jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja hillitty, mutta hallittu ääniraita. Ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja koosteita. (IJ)
02/09/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy