Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaarallinen potilas

Novocaine 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­nes­tyvä ham­maslääkä­ri jou­tuu nes­tee­seen, kun vamp­pi­mai­nen asia­kas vie ki­pulääk­keet, et­sivä saa­puu ky­se­lemään ja nai­systävä­kin oli­si pi­dettävä tyy­tyväi­senä.

Me­nes­tyvä ham­maslääkä­ri (S­te­ve Mar­tin) jou­tuu nes­tee­seen, kun vamp­pi­mai­nen asia­kas (He­le­na Bon­ham Car­ter) vie ki­pulääk­keet, et­sivä saa­puu ky­se­lemään ja nai­systävä­kin (Lau­ra Dern) oli­si pi­dettävä tyy­tyväi­senä. Hyvää viih­dettä: tril­le­ri ja ko­me­dia yh­dis­tyvät su­ju­vas­ti sa­maan pa­ket­tiin. Oh­jaa­jan van­hem­mat oli­vat ham­maslääkä­reitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Tarkalla kuvasuhteella. Ota 5.1 menusta. Ekstroihin on tallennettu traileri, 9 min. dokumentti, viisi poistettua kohtausta ja storyboardit vs. elokuva.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy